WHM-də hesabın ləğv edilməsi

Videonu izləmədən öncə WebHost Manager hesabınıza daxil olun.

İndi isə gəlin WHM-də hesabı necə ləğv etməyi öyrənək.

Unutmayın ki, hesab WHM-dən silindiyi halda, o həmçinin serverdən həmişəlik silinir. Məhz buna görə hesabı ləğv etmədən öncə, bunda əmin olun.

Account Functions bölməsinə keçin.

Terminate Accounts üzərinə klikləyin.

Ləğv etmək istədiyiniz hesabı seçin... sonra Remove düyməsini basın.

Unutmayın ki, Remove düyməsini basaraq hesabı həmişəlik silirsiniz. Hesabdaki məlumatları serverdə ehtitiyat nüsxəsi olduğu halda əldə edə bilərsiniz.

Yes, remove this account düyməsini basıb, təstiqləyin.

Bax belə! Hesab WHM-dən və serverdən silindi.

İndi isə Account information menyusuna keçin.

List Accounts bölməsinə keçin.

Biraz öncə ləğv etdiyimiz hesab, hesablar siyahısında daha əks olunmur.